Training

Mindfulness Training

Klinken ‘stress op mijn werk’, ‘hoge eisen stellen’ en ‘anderen voorrang geven ten koste van mezelf’ jou bekend in de oren? Dan is een training Mindfulness waarschijnlijk iets voor jou. Want ons dagelijks leven is veelal druk en gejaagd. We zijn heel veel bezig met wat nog moet; een rijke voedingsbodem voor negatieve gedachten, gestress en gepieker.

Verliesverwerking

Iemand verliezen is een van de ingrijpendste gebeurtenissen in een mensenleven. Verdriet, woede en wanhoop: het zijn universele emoties die op dat moment los kunnen komen, soms ongewild. Iedereen gaat daar anders mee om.

Training ‘GEEN PANIEK’

Het vervelendste van een paniekaanval? Dat het je plotseling overkomt, zonder specifieke aanleiding. Een paniekaanval gaat gepaard met hartkloppingen, trillen, zweten, ademnood of duizeligheid. Mensen met paniekklachten zijn soms ook angstig om op openbare plekken te komen zoals bijvoorbeeld een supermarkt, plein of bioscoop.

Zelfzorg in en na je werk

Heb jij ook wel eens dat je tijdens je werk denkt: ik laat over mijn grens heen gaan maar ik weet niet goed hoe te handelen? Dat je stress-signalen te laat opmerkt? Dat je thuis komt en je leeggezogen en moe voelt. En heb je dan ook wel eens behoefte aan praktische handvatten over hoe je dicht bij jezelf en energiek kan blijven?